1- فورجینگ / Forging:
در این فرایند کل قطعه یا بخشی از آن که نیاز به تغییر شکل دارد را تا دمای 1200 درجه سانتیگراد می رساند و سپس در قالبهای مختلف بستگی به نوع شکل و استحکام قطعه در یک مرحله چندین مرحله توسط پرسها یا پتک ها به فرم مورد نظر در می آید.
2-عملیات حرارتی / Heating Process:
در این فرایند قطعه مورد نظر را پس از عملیات فورج که بعضی قسمت های آن خیلی سخت می گردد و احتمال شکستن پیدا می کند را تا دمای خاصی می رساند تا سختی آن پایین بیاید.
3-عملیات سختکاری / Hardning:
در این فرایند قسمتهای لازم از هر قطعه که لازم است که سخت گردد را در کویل القایی تا دمای سطح 1200 درجه سانتیگراد می رساند و بطور ناگهانی با پاشش آب بصورت Waterset موجب میگردد که ساختار سطحی قطعه از دمای 1200 درجه سانتیگراد به 30 درجه سانتیگراد برسد که همین عمل موجب می شود تا سطح قطعه کاملا سخت گردد.
4-بریزینگ / BREAZING:
عملیات بریزینگ و جوش کوره ای به اتصال دو قطعه فلزی اطلاق میگردد که به کمک یک فیلر(Fillers) غیرآهنی (Nonferrous)به یکدیگر جوش (لحیم) میشوند. فیلرها معمولا ترکیبی از قلع، مس، سرب، نقره، نیکل و آلیاژهای آنها هستند. فلزات پایه در طول عملیات جوش به نقطه ذوب نمیرسند، در صورتی که فلز فیلر با نقطه ذوب پایینتر، ذوب میشود و حد فاصل دو فلز را پر میکند.
از مزایای بریزینگ القایی نسبت به گرمایش با سوخت فسیلی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
• انتقال انرژی بیشتر به واحد سطح
• سرعت بالاتر گرمایش و تیراژ بالاتر تولید
• کنترل و تنظیم ساده و دقیق حرارت
• کاهش ریسک گرمایش بیش از اندازه
• کاهش ریسک بریزینگ سرد
• کاهش آلودگی و افزایش ایمنی محیط کار
5- درز جوش لوله پروفیل / Welding pipe:
در این فرایند لوله درزدار از داخل کوئل عبور کرده که در این هنگام لبه های لوله که باید بهم جوش بشوند بصورت ناگهانی با سرعت 1 میلی ثانیه سرخ شده و بهم جوش می خورند که بافرگاههای HT با ترانزیستورهای MOSFET صورت می گیرد.
6- آنیلینگ / ANILING:
فرایند آنیلینگ کردن قطعه یعنی نرم کردن قطعه مثلا فلز مس پس از عملیات کشش و سایزینگ کاملا سخت می گردد که لازم است در دمای بالا سرخ گردد و آنیل شود (نرم شود) تا توان عملیات دیگری را به راحتی انجام داد.
7- فورمینگ / FORMING:
در این فرایند مثل لوله های CNG و کپسول های گاز و کپسول های هوا در ابتدا قسمت مورد نظر که سر لوله می باشد بطور یکنواخت سرخ شده و سپس توسط قلطکهای خاص کم کم بصورت کشش و دوران به سمت داخل جمع شده و مثل خمیر بداخل هم رفته و یکپارچه می گردند.
8- جوش کنتاک / CONTACT WELDING:
در این فرایند دو قطعه ای که باید بهم جوش بخورند ابتدا بهم توسط یک C کامپ محکم شده و سپس با عبور جریان با فرکانس بالا موجب می گردد که این دو قطعه از داخل (تمام سطح آن) با هم جوش بخورند که به راحتی می توان گفت که این دو فلز یک پارچه شده اند.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0